SK ÚVALY, FOTBALOVÝ TÝM DIVIZE B

SK Úvaly: Valná hromada 2018

V pátek 9.2 nám proběhla Valná hromada našeho SK, proběhla volba komisí, předsedy a VV. Více v pár bodech níže.

PROGRAM VALNÉ HROMADY SK ÚVALY 9.2.2018 –18:30 hotel Budka
1.ZAHÁJENÍ
 přivítání z úst prezidenta klubu Vaška Kopače a minuta ticha za všechny naše zemřelé  členy . Následuje odsouhlasení programu atd.
2.VOLBA KOMISÍ
a. mandátová komise – Špaček
b. návrhová komise  – Tichý, Kopač
c. revizní komise – Novák, Lanc, Kašička
d. zapisovatel – Němec Petr
3.PODÁNÍ ZPRÁV
a. činnost klubu – Václav Kopač
máme 551 členů, 142 v mládežnických kategoriích,
b. činnost mužstev
  A-tým: Aleš Tichý – velice detailní zpráva o výsledcích , přípravě, soutěži i dění v áčku.
 B-tým: zprostředkovaně V. Kopač – jediná starost a zároveň úkol zachránt okresní přebor.
  Stará Garda: Michael Březina – Garda vyhrála svoji soutěž s bilancí 5výher, 1 remíza.
  Dorost: Antonín Kessel
 Přípravky: J. Špaček starší přípravka vyhrála svoji skupinu a na jaře bude hrát elitní skupinu o konečné umístění. Mladší přípravka skončila druhá, kluci sbírají první větší zkušenosti a zlepšují se zápas od zápasu. – Přípravka má 30 hráček a hráčů, na hráčích jsou vidět veliké pokroky.V Ministar chodí pravidelně přes 20 hráčů a je vidět obrovské zaujetí pro fotbal, Věřím, že tyto kategorie máme dobře obsazeny. Chci zde poděkovat Všem trenérům a pomocníkům u těchto kategorií. St. Přípravka T. Daníček a M. Beneš. Ml. Přípravka p. Bogáň, Ministar: P. Klfuňek, Kessel, Paul, Rais D.
c. hospodaření klubu – Petr Němec
d. zpráva kontrolní komise – Jirka Novák
4.PLÁN ČINNOSTI A VÝHLED PRO ROK 2018
10. března se uskuteční klasický karneval sportovců pod patronací našeho sportovního klubu kopané, tenistů a Sokolu Úvaly.
Vstup pana Jankovského s pohledem na dění v klubu, srovnání s dalším sportovním děním a kluby. Aktivita rybářů atd.
5.PŘÍPRAVA OSLAV 100 LET ZALOŽENÍ SK ÚVALY
vzniká pracovní skupina pro oslavu 100 let úvalské kopané, povede ji Pepa Krutský, který se vzdal pozic ve VV SK. Cílem je sportovně kulturní víkend a mnoho doprovodných akcí. Vše vyvrcholí koncerty pod širým nebem , ohňostrojem.
6.ČLENSKÉ PŘÍSPĚVKY
   členské příspěvky zůstávají stejné a to ve výši 200,–Kč. Hráčské příspěvky dle kategorie hráče.
7.DISKUZE
Velice živá diskuze na téma fungování klubu, práce a komunikace v rámci VV, finančního zázemí. Své pocity a postřehy přednáší pan Suk, Nedaří se sehnat sponzory a padá i řečnická otázka zda-li chceme hrát divizní soutěž, anebo se vrátit do krajských – okresních soutěží. Finanční kondice není příliš dobrá… Potíže se sehnáním trenérů  a realizačních týmů.
Podařilo se s městem domluvit místo na naše plakáty přímo v městské vývěsce u nádraží, děkujeme. Plakáty je zapotřebí dodat na město k rukám paní Hamouzové.
8.VOLBA PŘEDSEDY A VÝKONNÉHO VÝBORU SK ÚVALY
Prezidentem se stává na další 2 roky Václav Kopač
složení VV zůstává stejné, až na výměnu Pepa Krutský opustil VV a ujme se role organizace oslav 100 let – nahradil ho Petr Kostka.
Revizní komise – Novák, Kašička a Lanc
9.USNESENÍ